התקיים וצולם ב
במכללת כוונה אנחנו מאמינים שבכדי להגיע אליה נדרשת צמיחה שלך
רמת ההישגים שלנו בהווה משקפת את האישיות שלנו
בשביל הישגים גדולים יותר, אנחנו צריכים שהאישיות שלנו תגדל
הסמינר הוא הזדמנות לעשות תהליך מרוכז של התכווננות מחדש ופריצת דרך
להיות אנחנו בבהירות ועוצמה
נלמד לזהות את העוצמות שבתוכנו להתחבר אליהם ולהכיר ביחודיות שלנו
לראות את הטוב גם במה שנראה לנו כשלילי
יוצאים עם רשימת תכונות ערכים ומאפיינים יחודיים לנו
פיתוח הרצון - להיות אנשים בעלי רצון חזק וממוקד
לומדים לרצות ולחלום בגדול
להקשיב לרצון הפנימי שם מתחבא המקור האינסופי שלנו להתחדשות
יוצאים עם חזון וחלום שמבטאים את האישיות שלנו במלואה
יוצרים עתיד
עיבוד של של החוויה כדי לתרגם את האנרגיה לפעולה ממוקדת
לתרגם את התובנות לפעולות בשגרת היום יום
יוצאים ממוקדים למטרות לשנה הקרובה
אנרגיה של מאה וחמישים איש שרוצים לזוז
"הייתי צריכה לגלות כוחות חדשים להתמודד עם המציאות שנקלעתי אליה בצוק איתן והגעתי לסמינר אלו היו ימים מדהימים - שהפילו לי המון אסימונים גיליתי עולם יהודי "חדש" שלא הכרתי לפני כן ויותר מכל - גיליתי איך אפשר להיות 100% אני."
"האם יכול להיות שסמינר אחד ישנה לך שנה שלמה? אני לא חשבתי כך, אבל התשובה היא כן בהחלט! היום ממרחק שנה אני רואה איך ימים מופלאים, מעוררי השראה, הפילו לי המון אסימונים, דחפו אותי לעשייה חדשה ושינו לי את השנה ,אני הולך לבוא גם השנה, אני מציע לכם לא לפספס "
"הגעתי לסמינר בתחושה של דוב בתרדמת חורף עם המון חלומות במגירה... בעקבות הסמינר התעורר בי הרצון לשנות את חיי ב180 מעלות, לגלות מי אני, מה אני רוצה להיות ולאן אני רוצה להגיע ?.. מאז הסמינר שיפרתי את יחסיי עם בעלי והילדים לאין שיעור אנו מבלים זמן איכות יחד הרבה יותר כזוג וכמשפחה, אני ובעלי צועדים יחד בדרך לעצמאות כלכלית גם מבחינת דרכנו המקצועית אנו עושים את צעדנו לעבור מעולם השכירים לעולם העצמאים... וכל זה כי עצרתי לשלושה ימים את המירוץ של החיים והרשיתי לעצמי להתמסר לתהליך מדהים ואינטנסיבי שהזיז אותי מבחינת הצבה והשגה של מטרות בצורה מטאורית"
"גיליתי את כוחה של קבוצה הממוקדת בהסתכלות בטוב. הייתי מורה למתמטיקה שלא מצא את מקומו היה חסר לי משהו ולא ידעתי להגדיר אותו. הסדנה עזרה לי להבין מהן התכונות החזקות הקיימות בי אלו איכויות יש בי ואותם אני רוצה לממש. בקיצור חיפשתי עבודה שצריך את הכישורים שלי ומצאתי מדהים להיות מי שאתה צריך להיות , תודה רבה "
" מודה לך מאוד , זו היתה הזדמנות להכיר ולהיפגש עם אנשים מעולמות אחרים . אוירת הפתיחות והפירגון ששררה יכולה לשמש דגם למערכות יחסים בכל רמה. התכנים והתרגילים שעשינו פתחו בי מקומות נסתרים וחבויים שלא האמנתי שעדין קיימים בי"
"..כל שלושת הימים שלאחר הסמינר הייתי עסוקה בהחלטות שלקחתי בסמינר. אני כבר בתהליך עשייה וזה ממש הוכחה לכך שהיה שווה עד כאן... ביום השני כשעסקנו ברצון, חוויתי בעוצמה גדולה קשר עם מה שאני רוצה לעשות ודוחה כבר הרבה הרבה זמן ... התרגילים הנפלאים מכוונים לרבדים עמוקים מאוד. אני מרגישה שיצאתי מצויידת בכלים נפלאים כדי לתמוך בהמשך העבודה"
להשלמת החוויה של ההשתתפות ובכדי שכל משתתף יוכל להפיק את המרב מהתהליך עומדים לרשותך הדברים הבאים
בשווי 997 ש"ח
הקלטות סמינר תשע"ד המלאות יועמדו לרשותך באתר יעודי, כדי שתוכל לחזור על החומר ככל שתרצה, הכל זמין עבורך ללא הגבלה
קנו כרטיס כניסה לסמינר והביאו אתכם בן זוג בחצי מחיר
כך תוכלו להביא איתכם מישהו לעבוד יחד איתו בכל התרגילים להנות ולהפיק יותר בשניים
תיאטרון פלייבק שיכניסו ללב את התובנות
למי שהחליט שזהו זמן מתאים עבורו להתבונן בעצמו וחייו כדי להתמודד עם מטרה או נושא שמטריד אותו
למי שנמצא בפני החלטה חשובה, כמו בחירת בן זוג, שינוי קריירה, וכדו' ורוצה לקבל אותה ממקום פנימי ואמיתי שלא מתחרטים עליו בדיעבד
למי שנמצא בתקופה בה הוא לא במיטבו ורוצה לשוב ולהאמין בעצמו ובחייו
למי שנשחק בשגרת החיים ורוצה לחדש את המצברים ולגלות את העוצמות הפנימיות שבתוכו
למי שלא פנוי להתמסר לתרגילים ולתהליך הפנימי
למי שלא פנוי לשמוע אנשים אחרים משתפים ולראות שיש לו מה ללמוד מכל אדם
למי שבא מסקרנות בלבד ואין לו נושא שמטריד שהיה רוצה לקדם אותו כרגע באמצעות ההשתתפות
לחצו כדי להרגיש איך זה יהיה
במכללת כוונה אנחנו מאמינים שמדי פעם צריך לעצור את המרוץ ולכוון מחדש את הכלים של האישיות שלנו, שישמעו היטב ובהרמוניה. סמינר של יומיים רצופים מאפשר דברים שלא ניתן להשיג בשיטות לימוד אחרות
1. ההתמסרות
כאשר אנחנו מגיעים ליומיים, החלטנו ובחרנו להתמסר לתהליך. אנחנו שמים את החיים הרגילים בצד, פנויים מטרדות היום יום ולכן יכולים להגיע למקומות פנימיים שלא ניתן להגיע אליהם בתהליך אישי של שעה בשבוע או במפגשים של סדנא מתמשכת.
2. האינטנסיביות
התרגילים בנויים בהדרגה, ומכניסים אותנו צעד אחר צעד למקום האמיתי שלנו. השהות של יום שלם באותו נושא מאפשרת לנו לקלף עוד ועוד שכבות של דמיונות אשליות שמרחיקות אותנו מעצמנו. יש דברים שיכולים להתרחש רק כאשר אנחנו שוהים באותה עבודה ברציפות.
3. הכוח של קבוצה גדולה
כשאנחנו לבדנו עולים הקשיים והבלבולים, כאשר קבוצה גדולה של אנשים מתמסרת לעבודה, אנחנו מצליחים להתמסר בקלות, נישאים על גבי הגל הקבוצתי.
העוצמה הרוחנית של ציבור גדול שנמצא במסע של התפתחות אישית נותן לנו כוחות שאיש אינו יכול להגיע אליהם בכוחות עצמו.
4. עבודה עצמית מונחית
אנחנו עובדים כל הסמינר בעצמנו, באמצעות תרגילים מונחים, שיתופים , כתיבה, תרגילים חוויתיים, שירים ומוזיקה, כך שאנחנו עושים את הכל בעצמנו, ולא הופכים לשומעים פאסיביים של הרצאות.
5. האסימונים נופלים כשאחרים משתפים
לפעמים הבהירות הפנימית מגיעה כאשר מנחה הסמינר עונה לשאלות של אנשים אחרים , או אנחנו רואים ושומעים מה קורה למי שמשתף, המרחק המסויים מאפשר לנו לראות דברים מבחוץ ללא מעצורים פנימיים, ואז משתחררת אותה נקודה גם אצלנו.
גאולה ספקטור מיבנאל
יצחק לוי מתקוע
שלומית פיינגולד מרמת גן
דרור גרנצרז ממורשת
חן גרנצרז ממורשת
לילך רז מאשקלון
רינה קדרון מזכרון יעקב
יונתן קעתבי משדרות
את סמינר 100% אני! תכננתי כך שזו תהיה החוויה הכי משמעותית שאפשר לעבור, הכי מרוכזת והכי טרנספורמטיבית. בחרתי את התרגילים העמוקים ביותר מצד אחד, וכייפים ומגניבים מצד שני
יצרנו תוכנית שהוכיחה את עצמה ברמה הכי גבוהה שיש בסטנדרט בינלאומי! ההשתהות ביומיים רצופים הולכת ומעמיקה את החוויה את ההתנסות ואת הכוח של המחוייבות של קבוצה גדולה. אני מבטיח לכל מי שיבוא עם נכונות פנימית להתמסר לעבודה שנעשה שיקרו לו הרבה דברים טובים, ובעיקר שהוא יראה את עצמו אחרת, והרבה יותר טוב, ויתחבר לרצון הפנימי ולאיכויות שלו, להתראות בסמינר, מתי וכסלר מייסד מכללת כוונה
רבקה לאופר מעמונה
אבינר קאופמן מתל אביב
סטיוארט אדלמן מירושלים
מיטל ספקטור מתל אביב
אפי ווגל מבית שמש
מיכל יחיאלי מאלון שבות
איך לומדים בסמינר, זה הרבה הרצאות???
לא, כמעט ואין הרצאות, זו סדנת התפתחות אישית שלך עם עצמך בהדרכתי, באמצעות תרגילים אישיים ממש כמו התרגילים שבחוברת 100% אני, התרגילים יאפשרו לך לראות דברים חדשים, וללמוד מתוך עצמך.
אם אהבת את החוברת, תאהב גם את מה שיהיה בסמינר!
למקרה שעדיין לא קיבלת את החוברת תוכל להוריד אותה כאן
בסמינר אני אהיה אתך בכל שלב, אתן הסבר לפני התרגיל כדי שתצליח להגיע איתו יותר רחוק, אחרי שמתרגלים בכתיבה, משתפים בזוגות את מה שאנחנו עוברים , בכל תרגיל מספר אנשים יושבים על הבמה [רק מי שרוצה ומתנדב] ואני עובד איתם יותר לעומק. ההדגמה הזו מאפשרת לכולם להבין יותר טוב את העקרונות, ולפעמים רק כששומעים מישהו אחר עובר תהליך האסימונים נופלים אצלנו. באותה הזדמנות אנחנו מרחיבים את היריעה ולומדים את הנושא יותר לעומק, עונים לשאלות של אנשים בקהל, ומסכמים בתרגיל חוויתי קצר. כך מנושא לנושא אנחנו הולכים ומעמיקים.
האם אני אצטרך להחשף? או לעשות תרגילים שיביכו אותי?
אף אחד אינו נדרש לחשוף או לשתף את מה שהוא לא רוצה בפני כולם או אפילו בזוגות. לכל אחד יש שליטה מלאה וחופש מה לדבר ובפני מי.
אם עולים לך דברים שלא תרצה לשתף הם ישארו בדף העבודה שלך ובינך לבין עצמך.
מה יקרה אם ארגיש שזה לא בשבילי?
עד סוף היום הראשון אפשר לגשת לאחד העובדים של כוונה, להחזיר לו את החומרים בצירוף פתק שהחלטת לעזוב ואנחנו נזכה את כרטיס האשראי שלך, ללא כל טיפול נוסף מצדך. כך שאין כל סיכון, באחריות.
אני מתעניין בקורס מכוונים, כדאי לבוא לסמינר?
בכל מקרה התשלום לסמינר יחשב לך כחלק מהתשלום לקורס מכוונים. אם אתה מתלבט בקשר לקורס מכוונים, בסמינר תקבל תשובה מצויינת האם זה מה שאתה מחפש. והסמינר הוא ההכנה הטובה ביותר לקורס מכוונים, ומי שמגיע לקורס אחריו מגיע בשל יותר.
האם הסמינר מתקיים בהפרדה?
החדר גדול ומרווח ומאפשר לכל אחד לבחור את צורת הישיבה המתאימה לו.
איך להתכונן לסמינר?
לפנות את הימים, ולהודיע לכולם שלא תהיה זמין, לבוא עם כנות ופשטות לפגוש את מה שתראה בדרך.
אם הגעת עד לכאן כנראה שיש לך מספיק מידע בשביל להירשם
לכל שאלה ובקשה מלאו את הפרטים שלכם כאן ונחזור אליכם בהקדם
50% הושלמו